Popularna UFC borkinja pohvalila se pedesetom tetovažom (FOTO)

UFC 06.05.2018 12:29h Autor:

Jessica-Rose Clark

Australska UFC borkinja Jessica-Rose Clark svakim danom je sve popularnija, odnosno stječe sve više fanova na svom putu prema UFC vrhu. Jedan od razloga za to je i njena aktivnost na društvenim mrežama, gdje se pohvalila svojom 50. tetovažom.

Ova djevojka inače nastupa u UFC-ovoj muha kategoriji, gdje je pobjedama nad Bec Rawlings i Paige VanZant došla u situaciju držati jako dobro mjesto unutar Top 10 rankinga. Ukoliko savlada Jessicu Eye u svojoj idućoj borbi, postaje ozbiljna kandidatkinja i za napad na vrh te kategorije, a njena sve veća popularnost niti malo ne škodi njenim ambicijima.

Osim što je sjajna borkinja i što je vrlo simpatična izvan kaveza, ova 30-godišnjakinja ističe i svojim izgledom, odnosno tetovažama. Donedavno nismo znali koliko ih ukupno ima, no sada znamo, budući da se na Instagramu pohvalila s pedesetom, koju je posvetila svojoj majci. U pitanju je, kako je sama u objašnjenju navela, tetovaža bika, što simbolizira njenu majku, odnosno horoskopski znak kojem pripada. Tetovaža je brzo zaradila preko 4000 “lajkova”.

Borba Jessice protiv njene imenjakinje na rasporedu je 23. lipnja, na Fight Nightu u Singapuru. Pretpostavlja se kako će se naći na glavnom programu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI