Ponzinibbio vs. Perry – Borba koja s razlogom novi naziv “People’s main event”! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2017 11:43h Autor:

Ponzinibbio i Perry

Iako će se u glavnoj borbi UFC on FOX 26 eventa odlučivati o vjerojatno idućem izazivaču velter kategorije, dobija se dojam kako su fanovi uzbuđeniji oko jedne druge borbe unutar iste divizije, one između Santiaga Ponzinibbia i Mikea Perrya.

I to u situaciji kada su u glavnoj borbi dva bivša prvaka i uvijek uzbudljiva borca, Rafael Dos Anjos i Robbie Lawler. No, Perry i Ponzinibbio donose nešto svježe i nešto nevjerojatno privlačno u njihovoj borbi. Nije za to razlog samo karakter ova dva borca, dosta toga se tu mora pripisati njihovim skorovima, ali i samoj činjenici da obojica uvijek nude pravu akciju u oktogonu.

Nema sumnje kako će i pobjednik ove borbe doći jako blizu napada na titulu, pogotovo ako se to dogodi prekidom ili dominantnom prezentacijom. UFC je toga svjestan, pa je ovoj dvojici boraca posvetio čak dva najavna videa, gdje fanovi imaju priliku bolje se upoznati s ovom borbom i onim što ona nude. Svakako su u pitanju dva izuzetno uzbudljiva borca, ali i borca u čijim se borbama ne smije trepnuti jer svaki čas može biti gotovo.

Dame i gospodo, Santiago Ponzinibbio i Mike Perry! Jer kao što Perry kaže na početku: “Ja sam ono što fanovi žele gledati!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI