Impresivni Argentinac spremio i bonus, jedini škotski pobjednik odradio borbu večeri

UFC 17.07.2017 10:09h Autor:

Nelson vs. Ponzinibbio

Santiago Ponzinibbio svoju je briljantnu izvedbu okrunio i zarađenim bonusom, svojim prvim u karijeri za najbolju izvedbu večeri. Preostala najbolja izvedba pripada Paulu Felderu, dok su najbolju borbu odradili Danny Henry i Daniel Teymur.

Henry je zapravo bio jedini škotski borac na programu koji je upisao pobjedu, a to je odradio u borbu protiv Daniel Teymura. Bio je to duel prepun akcije, u kojem je švedski borac dobio prvu rundu, da bi nakon toga Škot preuzeo kontrolu. Henry je prezentirao fantastičnu bradu, koja je podnijela veliki broj udaraca u prvoj rundi, da bi u drugoj prezentirao svoj stand up, a u trećoj hrvanje i kontrolu.

Ponzinibbio je svoj prvi bonus, unatoč tome što mu je ovo već četvrti nokaut u prvoj rundi, spremio za vrhunsku kombinaciju kojom je uspavao Gunnara Nelsona, dok je na spavanje otišao i Stevie Ray. Njega je koljenom iz klinča pogodio Paul Felder, a nakon toga je odradio i par laktova u parteru. Felder je zbog toga također nagrađen bonusom, a njemu je to već treća najbolja izvedba večeri u UFC karijeri. Jednom je zaradio i bonus za najbolju borbu večeri, u porazu protiv Edsona Barboze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI