Ponzinibbio smatra kako je jednu borbu od napada na titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2017 12:43h Autor:

Santiago Ponzinibbio

Argentinski UFC velteraš, Santiago Ponzinibbio, vjeruje kako mu treba još samo jedna borba za potvrdu mjesta idućeg izazivača prvaka do 77 kilograma.

Ponzinibbio je u srpnju ove godine po prvi puta u karijeri predvodio neki UFC event, a u Glasgowu je protiv Gunnara Nelsona bio veliki autsajder. Ipak, pobijedio je nokautom nakon samo minutu i pol borbe, što mu je peta UFC pobjeda u nizu, uz UFC skor 7-2. Sada čeka na idući izazov.

“Mislim kako je borba protiv Nelsona bila dobra za mene i zabavna fanovima, no to je iza mene, ja sada čekam odgovor. Tražio sam borbu u prosincu i spreman sam se boriti protiv najboljih. Imam niz od pet pobjeda, sve protiv dobrih protivnika, a onog rangiranog na osmom mjestu sam završio za 82 sekunde”, prokomentirao je ono što mu slijedi.

Nema ništa protiv borbe protiv nekog potencijalnog izazivača, jer bi pobjedom u takvoj borbi on mogao postati idući. Smatra kako je to zapravo vrlo realna opcija, kada se uzmu činjenice u obzir.

“Zašto se ne bih borio za titulu? Imam sedam pobjeda u UFC i još četiri u Ultimate Fighteru. Sve borbe su mi zabavne i zanimljive, ljudi me vole gledati gdje se borim i imam pet pobjeda u nizu. Mogao bih se odmah sada boriti za pojas, no UFC mi tu borbu ne bi dao. Zbog toga želim da mi daju nekoga preko koga bih mogao doći do borbe za pojas.”

Jedina dva poraza Ponzinibbia su od Ryana LaFlarea, u njegovoj prvoj UFC borbi te od Lorenza Larkina, koji je trenutno u Bellatoru. Među pobjedama mu se, osim Nelsona, ističu imena Zacha Cummingsa, Seana Stricklanda i Nordinea Taleba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI