Ponzinibbio otvoreno traži borbu protiv Pettisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2019 16:14h Autor:

Santiago Ponzinibbio

Santiago Ponzinibbio jedan je od boraca kojima UFC najteže pronalazi borbe. Barem je to tako otkako je Argentinac odlučio prestati prihvaćati sve što mu se ponudi. Sa sedam pobjeda u nizu vjeruje kako ima pravo tako razmišljati te traži uparivanje s Anthonyem Pettisom.

Ponzinibbia (27-3, 9-2 UFC) je posebno naljutilo stanje na službenoj ljestvici kategorije. Dok je čekao ugovaranje svoje iduće borbe, preskočio ga je Anthony Pettis i on se sad nalazi na devetom mjestu. Kako je Pettis odradio tek jednu borbu u kategoriji, a Santiago je trenutno na sedam pobjeda u nizu, on tako nešto smatra nepoštenim. Upravo zbog toga bio bi spreman prihvatiti borbu protiv Pettisa. Zapravo, istu je otvoreno zatražio.

“Showtime Pettis, nema šanse da dozvolim stanje u kojem si ti ispred mene na ljestvici. Dođi po batine, nema šanse da će ti se posrećiti još jednom”, napisao je Ponzinibbio na Instagramu i time je prozvao Pettisa.

Pettis je svoj debi u kategoriji odradio prošlog mjeseca, kad je postao prvi čovjek koji je nokautirao Stephena Thompsona. Ponzinibbio se ove godine još nije borio, dok iz prošle nosi tek pobjedu Neilom Magnyyem. Kako je prije toga savladao Mikea Perry, Gunnara Nelsona i neke druge poznate borce, smatra kako je zaslužio borbu protiv nekoga rangiranog ispred njega. Tu se on i UFC za sada ne mogu naći. Do tada će Santiago nastaviti trenirati i čekati pravu priliku.

Trenutno se ne zna kakvi su planovi Pettisa. Postoji mogućnost povratka u laku kategoriju, ali i ostanka u velteru, gdje je potvrdio kako ima mjesta te je postao jedan od rijetkih UFC boraca koji su pobjeđivali u tri različite kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI