Ponzinibbio odbacuje Nelsonovu teoriju o prstu u oko: “Trajao je 82 sekunde!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 10:51h Autor:

Photo by Fight Site (Igor Mičić)

82 sekunde trebale su Santiagu Ponzinibbiju da ugasi svjetla Gunnaru Nelsonu u glavnoj borbi UFC Fight Night priredbe koja se ove nedjelje održala u Glasgowu. Nakon dvoboja Islanđanin se požalio novinarima ustvrdivši kako je nokautu kumovao ubod prstom u oko, koji se dogodio ranije u meču, a zbog kojeg je vidio dvostruko. Ponzinibbio takvu teoriju danas odbacuje i tvrdi da nikakv ubod prstom u oko nije niti primjetio.

“Ja sam ušao u taj kavez kako bih ga nokautirao i hvala bogu, to se tako i dogodilo. Pobijedio sam nokautom. Ako se ubod prstom u oko i dogodio, bio je nenamjeran, no gledao sam ponovno borbu i nisam ga vidio. Ne znam. Ja sam ga nokautirao desnicom, to je udarac koji je sjeo. Ta desnica je odradila posao, a onda sam ga prednjim preciznim direktom samo dovršio”, poručuje Argentinac kojeg Nelsonovi komentari ne smetaju i tvrdi da ne umanjuju njegovu pobjedu.

“To ništa ne umanjuje od moje pobjede. Ono što on priča ništa ne mijenja. Postoji sudac koji je u Octagonu i on je zadužen za zaustavljanje meča u bilo kojem trenutku. Broj 8 na svijetu je trajao 82 sekune. On ima 28 godina, vrlo je svestran, sjajan je atleta i jedan od najboljih boraca u diviziji. Nelson ima sjajnu budućnost u UFC-u, bit će i dalje na vrhu. Ali ovo što se dogodilo je moja sjajna pobjeda. Trajao je samo 82 sekunde”, dodao je Ponzinibbio.

Ovo je bio četvrti nokaut za ovog čovjeka teških ruku unutar Octagona. I to u prvoj rundi.

“Dobro sam se pripremio, držao sam distancu i povezao tvrdo. Smatram da njegove opaske ništa ne uzimaju mojoj pobjedi. Može pričati što god hoće. Ovo je bio prekrasan nokaut, još jedan u prvoj rundi. To je bio četvrti nokaut u prvoj rundi u UFC-u. Ja sam sretan.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI