Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ponzinibbio želi borbu na UFC 180 u Meksiku | Fight Site

Ponzinibbio želi borbu na UFC 180 u Meksiku

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 19:14h Autor:

Santiago Ponzinibbio

Prvi Argentinac u UFC-u, Santiago Ponzinibbio, oduševio je svojim nastupa u subotu, na Fight Nightu u Brazilu. No, nema namjeru dugo slaviti ovu pobjedu, vraća se treningu i želi uskoro novi nastup.

Ponzinibbio je, nakon uspješnog nastupa u drugoj sezoni brazilskog Ultimate Fightera, debitirao u UFC protiv Ryana LaFlaerea. u studenom prošle godine. Ipak, poražen je sudačkom odlukom, a danas o toj borbi kaže: "U toj borbi kao da nisam ni nastupio. Nisam bio pravi ja, no ovog puta, pokazao sam tko sam i što sam. A imam još puno više od toga za pokazati. Imao sam par ozljeda koje su me neko vrijeme držale postrani, no sad sam se vratio i sretan sam."

Ponzinibbio je donedavno bio član Tima Nogueira, no sad je na Floridi, u American Top Teamu. I kaže da je to bio odličan potez. "Imao sam sjajan kamp. Radio sam u American Top Teamu s Bigfoot Silvom i Gleison Tibauom. Prvo sam trenirao za grapplera i nije mi bilo svejedno kad se Moraes ozliedio, a zamjena postao udarač, no bio sam spreman i uistinu sam želio tu borbi te nisam dozvolio da me išta omete", kaže El Rasta."

Nakon što je imao velikih problema s ozljedama, a zbog jedne nije nastupio ni u finalu Ultimate Fightera, koje je izborio, sad želi iskoristiti činjenicu da je zdrav. Planove već ima: "Želim se boriti. Prošao sam kroz jedne teško razdoblje, kad nisam mogao nastupiti, pa sad kad sam zdrav, želim biti cijelo vrijeme aktivan. Želim borbu na UFC 180 u Meksiku. Sad se vraćam u Floridu trenirati i bit ću spreman, siguran sam da se mogu ponovno boriti za dva mjeseca."

Jedna od motivacija mu je što će se tamo održati i finalne borbe latinoameričkog Ultimate Fightera: "UFC u latinskoj Americi izuzetno raste, a ja sam ponosan što sam prvi Argentinac u organizaciji. Isto tako, UFC mi je otvorio neka vrata koja prije toga nisam mogao i jako sam sretan što sam ovdje. Sama ta činjenica me motivira za dalje."

Ponzinibbio je trenutno na skoru 19-2, a osim od LaFlarea, jedini poraz ima od Leonarda Mafre, koji je trenutno također član UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI