Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ponizibbiju ostaje pobjeda, Kavanagh poludio: “Čekate da netko trajno izgubi vid?” | Fight Site

Ponizibbiju ostaje pobjeda, Kavanagh poludio: “Čekate da netko trajno izgubi vid?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 10:48h Autor:

Screenshot

Santiagu Ponzinibbiju ostaje pobjeda protiv Gunnara Nelsona na UFC Fight Night priredbi koja se održala u škotskom Glasgowu. Prema više izvora, ali i prema reakcijama Nelsonovog tima na društvenim mrežama, jasno je kako njihova žalba upućena UFC-u nije uvažena te je odlučeno da se ishod dvoboja neće preinačiti u “No Contest”.

Nelson je govorio istinu: Ponzinibbio ga je čak 4 PUTA upiknuo prstom u oko (VIDEO)

Podsjećamo, Nelsonov tim se žalio radi mnogobrojnih uboda u oko, koje je Ponizibbio učinio u tom kratkom dvoboju, a koji su, prema njihovom mišljenju, direktno odgovorni za poraz nokautom koji je uslijedio. UFC je odlučio ovaj put ostati pri originalnoj odluci.

“Nije bilo vremena signalizirati sucu nakon posljednjeg uboda prstom u oko i udarca koji je prouzročio nokaut”, napisao je glavni trener SBG tima u Dublinu, a ujedno i Nelsonov strateg John Kavanagh na Facebook profilu te je dodao:

“To je meč koji je završio prijestupom jednog sportaša. Ono što se sada UFC, Atletska Komisija i svi MMA suci moraju upitati jest ‘je li onda ubod prstom u oko legalan?’ Ja konstantno gledam borce koji upravo to rade sa svojim prstima koji su usmjereni prema protivniku i ne vidim da je i jedan borac zbog toga bio kažnjen. Što čekaju, da netko trajno izgubi vid?”, žali se Kavanagh na svom Facebooku.

Iako ubodi u oči u ovom dvoboju na prvi pogled zaista nisu bili vidljivi, kasnije su usporene snimke pokazale kako je Argentinac u kratkom razdoblju bez ikakve sumnje nekoliko puta uboo Nelsona u oči. No, s obzirom na povijest ovakvih žalbi, teško je bilo očekivati da će se ishod dvoboja promijeniti. To se u borilačkom sportu, a posebno u Americi, gotovo nikada ne događa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI