Pomirili se White i Woodley, no isprika Dane nije stigla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2017 12:06h Autor:

Woodley i White (YouTube screenshot)

Medijska svađa predsjednika UFC-a Dane Whitea i UFC prvaka u velter kategoriji Tyrona Woodleyja je trajala samo jedan dan. Prema pisanju TMZ-a, koji se uspio doći u kontakt s Whiteom, dvojac je razgovarao te su uspjeli riješiti “nesuglasicu”.

Woodley: Ako mi se Dana White ne ispriča, počet ću otkrivati povjerljiva sranja o UFC-u! (VIDEO)

Podsjećamo, White je žestoko kritizirao svog prvaka nakon obrane naslova protiv Demiana Maie na UFC-u 214 jer je smatrao da se Woodley borio previše ziheraški. Woodley mu je vratio još žešće izjavom u emisiji “The MMA Hour”: “Hoću ispriku od Whitea ili ću početi otkrivati povjerljive informacije o UFC-u.”

“Za ovaj sport samo činim dobro. Bio sam uzor čitavoj organizaciji. Kada se borim, borim se sa svim svojim srcem. Tjedan dana prije meča sam radio za FOX televiziju. Uvijek sam odradio sve obaveze prema organizaciji. Tome je došao kraj. Iza riječi posao stoji riječ muškarac. Moraš biti muškarac, duguješ mi javnu ispriku. Ako to ne dobijem, počet ću u javnost puštati sranja koja ljudi ne žele da su vani. Ne šalim se”, potvrdio je Woodley koji nije želio govoriti o detaljima “tajni koje će otkriti o UFC-u”, izjavio je Woodley.

No, očito je uslijedio razgovor kojim je problem riješen. Nije poznato jel se White ispričao Woodleyju, no javnu ispriku svakako nije dao…

“Woodley i ja smo pričali i rekao je da je samo bio ljut i uzrujan i da nije mislio ono što je rekao”, kratko je potvrdio White praktički demonstrirajući tko je šef, a tko zaposlenik.

TMZ je uspio doći i do UFC prvaka koji je samo kratko odgovorio:

“Sve je u redu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI