Policija uhitila UFC-ovog izazivača Volkana Oezdemira zbog teškog fizičkog napada!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2017 16:25h Autor:

Volkan Oezdemir

Loše vijesti za UFC i sve fanove slobodne borbe. Floridska policija je uhitila Volkana Oezdemira, izazivača poluteške kategorije koji se početkom iduće godine trebao boriti za naslov s prvakom Danielom Cormierom.

Oezdemir je uhićen u subotu, u Fort Laderdaleu, u Floridi te ga se tereti za teški fizički napad u kojem je prouzročio ozbiljne ozljede i invalidnost. Švicarsko- turski borac je trenutno u pritvoru gdje čeka saslušanje.

Zasada nema nikakvih dodatnih informacija oko Oezdemirovog uhićenja, no s obzirom na težinu zločina čini se da je UFC-ov borac u velikim problemima.

Oezdemir (15-1 MMA, 3-0 UFC) je došao u UFC ove godine i brzo postao najveće novo ime  poluteške kategorije. Porazivši Ovincea Saint Preuxa, Mishu Cirkunova i Jimmija Manowu 28-godišnjak je nakon samo tri nastupa zauzeo drugo mjesto na ljestvici najboljih poluteškaša u diviziji.

Pregovori za borbu protiv prvaka Daniela Cormiera već su bili u tijeku, no ti planovi sada definitivno padaju u vodu i pitanje je što će se dogoditi s karijerom ovog velikog talenta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI