Policija u Kaliforniji uhitila Nicka Diaza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2014 22:07h Autor:

Nick Diaz

Dana White i njegovi suradnici u UFC-u ponovno su upali u neočekivane probleme zahvaljujući nepodopštini Nicka Diaza, od kojeg su fanovi već i naviknuli na razne neočekivane poteze i radnje.

Ovog puta završio je uhićen u Kaliforniji zbog vožnje automobilom pod utjecajem. U ovom trenutku nije poznato radi li se o alkoholu ili nekoj drugoj supstanci. Teško da bi ikoga iznenadilo kad bi se primjerice otkrilo da je Diaz vozio pod utjecajem marihuane.

Vijest je prvi objavio portal lodinews.com, a tijekom noći s petka na subotu po našem vremenu vjerojatno će se otkriti i nešto više informacija.

"Nick Diaz je uhićen oko 2:20 sati ujutro još krajem prošlog tjedna zbog sumnje na vožnju pod utjecajem te ometanje policijskog dužnosnika u obavljanju posla, uništavanja dokaza i vožnje automobila bez važeće dozvole. Saslušanje na sudu Diaz će imati koncem rujna", objavio je portal Lodi News.

S obzirom na to da mu se na teret stavlja nekoliko nedjela, može se dogoditi da zbog kazne koju mu odredi sud u pitanje dođe i njegov ranije dogovoreni meč protiv Andersona Silve koji je na rasporedu početkom 2015. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI