Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Policija istražuje optužbe o namještenoj borbi na UFC Seul priredbi | Fight Site

Policija istražuje optužbe o namještenoj borbi na UFC Seul priredbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 17:02h Autor:

Tae Hyun Bang/Photo: Igor Mićić

Korejska policija provodi istragu zbog optužbi o namještenoj borbi na UFC Fight Night 79 priredbi održanoj 28. studenog 2015. u Seulu.

Prema izvješajima korejskih medija jedan korejski borac, čiji identitet nije otkriven, navodno je pristao pustiti meč, ali je u konačnici protivnika iz SAD-a pobijedio odlukom.

Borac je pristao predati meč za cifru od 88,000 dolara, ali je također u kladionici na svog protivnika uložio $44,000.

Problemi su nastali nakon što se koeficijent u kladionici u samo nekoliko sati drastično promijenio te je američki borac naglo postao debeli favorit što je izazvalo sumnju UFC-ovih ljudi. Korejski borac je zatim odlučio prekršiti dogovor i borio se normalno. Nakon što je upisao pobjedu borac je primio razne prijetnje te se odlučio obratiti policiji koja aktivno radi na slučaju.

Iako je identitet borca nepoznat, nagađa se da je čovjek u pitanju 34-godišnji Tae Hyun Bang. Riječ je o jedinom korejskom borcu koji je na priredbi slavio odlukom, a njegov protivnik Leo Kuntz iz Sjeverne Dakote kojeg je porazio podijeljenom odlukom u kladionicama je u istom danu s pozicije “underdoga” prerastao u 4-1 favorita.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI