Pokrajčev trener “Hambi”: Ovo je samo 40 posto onoga što Igor može!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2012 21:00h Autor:

Igor Pokrajac Tehuna

Glavni trener Igora Pokrajca, Goran Babić “Hambi” je uoči službenog vaganja za dvoboj protiv Fabija Maldonada ekskluzivno za Fight Site otkrio insajderske informacije o atmosferi u Croatian Top Teamu.

Sada smo Babića zamolili da nam kaže nekoliko rečenica i o utiscima nakon sjajne pobjede protiv brazilskog borca.

“Iskreno sam presretan. Uvjeren sam da je Igor bio bolji i da je dobio prvu i treću rundu tako da je 29:28 objektivan rezultat. Pobjeda je čista”, poručuje Babić na startu i dodaje:

“Protivnik je bio dobar udarač i stoga je zadovoljstvo veće jer mu se Igor odlično suprotstavio na nogama. No, smatram da je ovo samo 40 posto onoga što Pokrajac zaista zna i može. Treba još raditi na tome da se tijekom susreta može adekvatno opustiti i da bi mogao dati ono što pokazuje na sparinzima.”

Babić je ukazao na neke dobre i na neke loše trenutke.

“Iz meča u meč je to sve bolje i bolje, a diže se i samopouzdanje što je vrlo bitno. Protiv Maldonada je na momente izgleda savršeno, a na momente malo manje dobro. Kada bi se dobri trenuci uklopili u cjelinu, onda bi to bilo jako, jako dobro”, objašnjava Babić i secira dobre segmente meča protiv Maldonada:

“Radio je jako dobro koljena u klinču, zadovoljan sam s brzim direktima prema protinviku i kontrolom protivnika na žici.”

Na kraju je trener čestitao svom pulenu.

“Stvarno mu valja čestitati. Prije dvije i pol godine su ga otpisali iz UFC-a, no on je ustrajao i ovo je zato još veći uspjeh. Kapa dolje jer nitko ovo nije zaslužio više od njega”, zaključio je Babić.

Hrvatski borac se sutra vraća u Hrvatsku u 12 sati preko Zračne luke Pleso. Zaslužio je i dostojan doček kakve je svojedobno dobivao Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI