Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pokrajca i ekipu gledalo 17 tisuća ljudi! | Fight Site

Pokrajca i ekipu gledalo 17 tisuća ljudi!

UFC 23.09.2012 10:36h Autor:

Air Canade Centre

UFC je odmah nakon završetak priredbe u Torontu objavio podatke o zaradi od ulaznica, kao i o broju gledatelja koji se nalazio u Air Canada Centreu.

U proteklih nekoliko tjedana bilo je mnogo priča da UFC ima problema s prodajom ulaznica u posljednje vrijeme, a nakon što je šef organizacije za Kanadu, Tom Wright, dva dana prije UFC-a 152 otkrio da ulaznica još uvijek ima, takve su se sumnje samo pojačale.

Dvorana Air Canade Centre sinoć je ugostila 16.800 gledatelja, a maksimalni kapacitet iznosi blizu 20 tisuća, pa se može reći da je bila popunjenost vrlo dobra.

Kad je u pitanju zarada, ona nije toliko dobra i znosi svega 1,9 milijuna dolara, što bi značilo da je prosječna cijena ulaznice bila 114 dolara.

Prethodni put kad je UFC gostovao u istoj dvorani imali su 18.300 gledatelja, a zarada im je bila znatno veća. Tada je u glavnoj borbi večeri nastupio također Jon Jones, dok mu je protivnik bio Lyoto Machida te je tom prilikom prihod od ulaznica iznosio čak 3,9 milijuna dolara.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI