Pokrajac se vratio u Hrvatsku, a Fight Site ima ekskluzivan intervju (VIDEO)

UFC 18.05.2012 18:17h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac se u petak vratio u domovinu nakon dugog puta iz američkog Fairfaxa gdje je prije dva dana odlukom sudaca svladao Brazilca Fabija Maldonada. 

Fight Site je dočekao The Dukea na aerodromu i napravio s njim prvi video intervju po povratku u Zagreb. Na Igorovom licu se gotovo ne mogu vidjeti tragovi krvave bitke koju je vodio u UFC-ovom kavezu prije samo 48 sati. Za razliku od Maldonada, kojem su oba oka zatvorena, a nos potpuno razbijen, Pokrajac na licu ima tek poneku ogrebotinu i nateknuto uho s kojim već godinama vodi rat. Tragova na tijelu od silnih udaraca u područje abdomena uopće nema, što samo govori koliko je Igor izdržljiv, ali i koliko je bio dobro pripremljen za ovaj dvoboj.

“Sretan sam i zadovoljan pobjedom. Vjerovao sam da sam bolje odradio ovaj meč od svog protivnika, da sam kontrolirao borbu i da sam bio raznovrsniji. Maldonado se može buniti, no nisu mu ovo Olimpijske igre da se broje pojedinačni udarci. No, moram priznati da udara jako. Ima topove u rukama”, poručio je ekskluzivno za Fight Site naš najbolji MMA borac.

Razgovarao Marko Petrak

[email protected] 

Cijeli intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI