Pokrajac otputovao na meč protiv Soszynskog!

UFC 06.12.2011 16:18h Autor:

Igor Pokrajac (Photo by Marko Petrak)

Igor Pokrajac je otputovao u Toronto gdje će iduće nedjelje šesti puta u karijeri ući u UFC-ov oktogon protiv vrlo opasnog domaćeg borca Krysztofa Soszynskog. Zagrebački borac je u utorak ujutro odletio iz Zračne luke Pleso zajedno sa svojim Croatian Top Teamom.

Uz “The Dukea”, putuju njegov boksački trener i glavni stručnjak CTT-a, Goran Babić “Hambi”, te mladi hrvatski  MMA borac, Luka Jelčić. Oni će mu biti u kutu tijekom dvoboja protiv “Poljskog eksperimenta”.

Pokrajac je uoči leta bio vrlo dobro raspoložen i kaže kako jedva čeka ulazak u kavez.

“Spreman sam i nabrijan. Sve što smo zamislili u pripremama smo i odradili. Sada je ostalo još samo to napraviti i u kavezu”, rekao je Poki za Fight Site i obećao da će se javiti kroz sljedećih nekoliko dana kako bi nam dao najsvježije informacije.

Jednako optimističan je i trener Babić.

“Stvarno sam uvjeren u Igorovu pobjedu. Ukoliko ostanu na nogama, siguran sam da će ga Pokrajac ispogađati i pobijediti”, smatra Babić.

Dvoboj Pokrajca i Soszynskog uživo će se prenositi na Fight Channel kanalu (MaxTV, kanal 25) u noći sa subote na nedjelju 11. prosinca. Na UFC 140 Jon Jones će u borbi večeri braniti svoj pojas prvaka protiv Lyota Machide, a nastupaju i Big Nog protiv Mira, te Mali Nogueira protiv Tita Ortiza.

Glavne borbe:

Jon Jones vs. Lyoto Machida

Frank Mir vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Tito Ortiz vs. Antonio Rogerio Nogueira

Mark Hominick vs. Chan Sung Jung

Claude Patrick vs. Brian Ebersole

Uvodne borbe:

Igor Pokrajac vs. Krzystof Soszynski

Jared Hamman vs. Constantinos Philippou

Dennis Hallman vs. John Makdessi

Yves Jabouin vs. Walel Watson

Mark Bocek vs. Nik Lentz

Rich Attonito vs. Jake Hecht

John Cholish vs. Mitch Clarke

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI