Pokrajac: Kakav Maldonado, osam godina me Cro Cop mlatio middle kickovima! (VIDEO)

UFC 16.05.2012 09:47h Autor:

Igor na press konferenciji

Odlična noć je iza nas kad je u pitanju hrvatski MMA. Igor Pokrajac  nas je oduševio nastavivši sa svojim sjajnim izvedbama u najpoželjnijem kavezu na svijetu, a odmah po završetku borbe otkrio je kako se nada novom izazovu što prije.

Prvi puta u karijeri Pokrajac je pozvan na press konferenciju nakon jednog UFC-a što dovoljno govori o njegovoj izvedbi i pokazuje kako je sada već sila u kategoriji do 93 kilograma.

“Udara jako, no navikno sam se na takve udarce. Bio sam osam godina sparing partner Mirku Filipoviću. Zamislite u osam godina koliko sam samo middle kickova i udaraca primio. Čini mi se da sam razvio određenu toleranciju. A bio sam i odlično pripremljen”, odgovorio je Pokrajac novinarima na pitanje je li osjetio razorne udarce u tijelo koji su bili najjače oružje brazilca Maldonada.

Po njegovom mišljenju, učinio je dovoljno za pobjedu…

“Smatram da su ti udarci u tijelo više manje sve što je učinio. Ja sam sam ga srušio u prvoj rundi, pogađao sam ga koljenima, laktovima, čak i ‘spinning back fistom’. Zadovoljan sam napravljenim poslom”, smatra hrvatski majstor i dodaje:

“Sretan sam što sam pobijedio, iako samo radim svoj posao. Čekam iduću borbu, ne znam tko će mi biti protivnik, ali ja sam spreman.”

Novinari ga nisu propustili zamoliti i da prokomentira odličnog Korejca, koji mu je još jednom oteo bonus “ispred nosa”. “Nadao sam se da se neću boriti opet na istoj priredbi kao i on. Nevjerojatno, on je dobar borac i čestitam mu na pobjedi i bonusima”, rekao je hrvatski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI