Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pokrajac dao intervju Helwaniju: Jedva čekam povratak u Hrvatsku (VIDEO) | Fight Site

Pokrajac dao intervju Helwaniju: Jedva čekam povratak u Hrvatsku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2011 12:48h Autor:

Igor i Ariel

Impresivna pobjeda protiv Krysztofa Soszynskog zaintrigirala je i najpoznatijeg svjetskog MMA novinara, Ariela Helwanija koji je odlučio intervjuirati hrvatskog borca. Pokrajac je u uvodu ponovio zašto je znao da će borba vrlo vjerojatno biti jako kratka…

“Znao sam da će krenuti naprijed jer je želio stisnuti na početku u stojci kako bi me mogao gurnuti prema žici. Čekao sam njegovu ljevicu, kako bih ušao unutra i odradio kombinaciju te završio borbu. Nisam znao da ću moći to napraviti za 35 sekundi, no događa se…”

Poki priznaje da Poljski eksperiment ima mnogo rupa u svojoj stojci.

“Spor je u boksu i možeš predvidjeti točno što će napraviti. Dobro me pogodio desnom rukom, pa sam čekao na lijevu. Znao sam da će ići kombinacijom desna – lijeva. Pričekao sam, a on je napravio grešku.”

Kako je stigao kraj?

“Dobro sam ga uzdrmao prvim udarcem, a zatim i drugim. Tu sam stao i pričekao. Kada sam ga stisnuo uz ogradu, vidio sam da je uzdrman. Tada sam odlučio završiti posao.”

Iako je nakon meča prošlo više od 20 minuta, Pokrajac je intervjue davao sa svojim bandažama na rukama. Zašto?

“Nisam imao vremena. Zovem okolo obitelj i prijatelje u Hrvatskoj. Reakcije su sjajne. Svi su presretni; moja supruga, moj tim, prijatelji…jedva čekam vratiti se kući”, objašnjava.

Što se promijenilo u odnosu na mečeve protiv Bonnara, Te Hune ili Irvina? Hrvatski borac sada izgleda moćnije, brže i odlučnije…

“Radim dodatno na eksplozivnosti. Za ove mečeve sam se spremao samo u Hrvatskoj, a za Bonnara sam se spremao u  Kaliforniji i Las Vegasu. U Hrvatskoj imamo dobre trenere i sparing partnere. I za buduće borbe ću se spremati u svojoj zemlji.”

“Kada sam počeo trenirati MMA, radio sam s Cro Copom devet godina. Nisam znao kako stvari funkcioniraju izvan moje zemlje. Putovao sam po svijetu. Bio sam u Sydneyju, SAD-u, Europi. Na kraju sam shvatio da mi je najbolje u Hrvatskoj.”

Što je sljedeće?

“Borit ću se protiv bilo koga, neovisno o tome koga mi Joe Silva i UFC daju. No, kad bih morao birati, volio bih se boriti protiv bilo kojeg bivšeg prvaka UFC-a.”

Meč Pokrajca i Soszynskog, kao i sjajan UFC 140, možete pogledati čitavu nedjelju, 11. prosinca na Fight Channelu (MaxTV, kanal 25).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI