Pokrajac brutalno nokautirao Soszynskog za samo 35 sekundi

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2011 04:53h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac je nokautirao Krysztofa Soszynskog već nakon 35 sekundi prve runde na UFC-u 140 koji se održao noćas u Torontu. Dakako, ovo je bila najveća pobjeda u karijeri i najbolja predstava jedinog hrvatskog predstavnika u UFC-u.

Baš kao što je i najavio, Pokrajac je publici od prve sekunde meča pružio beskompromisnu predstavu, a na jednak način se postavio i Poljski eksperiment. Obojica su krenuli žestoko u razmjenu na nogama. Soszynski je prvi točno pogodio, no Pokrajac je odlično amortizirao udarac i nastavio dalje istim tempom. Uslijedila je njegova serija najprije lijevim krošeom, a zatim i snažnim zadnjim direktom. Tu je već Soszynski prilično uzdrman bio prisiljen na uzmicanje. Zagrepčanin ga je naganjao po kavezu bez milosti točno pogađajući gotovo svaki sljedeći udarac. Od siline jednog direkta, Kanađanin je pao na parter, a hrvatski je borac nastavio snažno i u ovoj poziciji sve dok Soszynski nije bio u potpunoj nesvijesti. Koliko je težak bio nokaut dovoljno govori i podatak da se domaći borac još najmanje minutu nije mogao probuditi, a na koncu je jedva ustao na noge.

Ovo je Pokrajcu bila treća pobjeda u UFC-u i druga u nizu nakon Todda Browna. S ovim slavljem, dugogodišnji Cro Copov sparing partner si je definitivno zacementirao mjesto među najboljima na duži period i još je malo dignuvši ljestvicu svojih sjajnih dostignuća u protekle tri godine.

“Sjajan je osjećaj pobijediti u ovom meču. Držao sam se svoje taktike. To što su mi zviždali mi nije smetalo. Trenirao sam zaista naporno da bih završio ovaj dvoboj. Vjerujem da ću zaraditi nokaut večeri. Udario sam ga jako i srušio na parter”, izjavio je Pokrajac nakon meča.

U posljednje četiri borbe, Pokrajac je ubilježio čak tri pobjede što bi mu trebalo osigurati još unosniji ugovor i lagodnu budućnost u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI