Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poklekao i najveći kečer: The Undertaker potpisao za UFC! | Fight Site

Poklekao i najveći kečer: The Undertaker potpisao za UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 10:08h Autor:

The Undertaker

Manija odlazaka kečera u MMA vode se ne smanjuje, a najnoviji potpis je zapravo vjerojatno najveće kečerske zvijezde ikad. Mark William Calaway, poznatiji kao The Undertaker, novi je član UFC-ove teške divizije.

Nakon Brocka Lesnara te po novoj CM Punka, ali i još nekih zvijezda profesionalnog Wrestlinga, u MMa vode uputit će se vjerojatno najveći od njih. Mark Willian Calaway, poznatiji kao The Undertaker, vlasnik je najdužeg kečerskog niza neporaženosti, a sad to namjerava ponoviti i u oktogonu.

Iako mu je 50 godina, Calaway je još uvijek aktivan, odnosno čovjek je 30 godina u žestokom treningu. Sa 208 centimetara visine i 120 kilograma, automatski bi mogao postati najsnažniji borac u UFC-u, a za prvu borbu ima jednu posebnu želju.

"Volio bih se sastati sa Shawnom Jordanom jer mi se jednostavno ne sviđa", pomalo je čudna želja ovog novopećenog UFC-ovca, no ne i jedina: "Ukoliko me mogu dobiti njega, volio bih se sastati sa Brendanom Schaubom, čisti zbog toga jer mi ide na živce."

Ako je vjerovati Lorenzu Fertitti i Dani Whiteu, Calaway bi trebao debitirati već početkom ljeta i to vjerojatno na nekom PPV eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI