Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poki ostao bez bonusa: Za sve je kriv Korejski Zombi | Fight Site

Poki ostao bez bonusa: Za sve je kriv Korejski Zombi

UFC 16.05.2012 11:45h Autor:

Igor Pokrajac

Korejski Zombi je ponovno ukrao bonus Igoru Pokrajcu nakon što je hrvatski borac ostao kratak za nokaut protiv Krysztofa Soszynskog.

Sve dok na scenu nisu stupili Chang Sung Jung i Dustin Poirier mislili smo da su Pokrajac i Maldonado sigurni dobitnici bonusa večeri za najbolji okršaj UFC on Fuel 3 priredbe. Onda je Korejac u spektakularnom dvoboju ugušio svog protivnika uzevši pritom dodatak za najbolje prisiljavanje na predaju, ali i najbolji meč večeri. Očito Pokrajčevo uvjeravanje i razgovor s kolegom nije urodio plodom.

U 2011. je upravo Chang Sung Jung bio odgovoran za dva nezaboravna trenutka. Postao je prvi borac u povijesti UFC-a koji je slavio polugom na kičmu “twister”, da bi zatim nokautirao Marka Hominicka za samo 7 sekundi postavivši tako novi UFC rekord. Dakako, za oba poteza je dobio sočan bonus. Sada je zaradio dupli (po 40 tisuća dolara) za submission i općenito nastup protiv Poiriera. Zbrojeno, u tri borbe, Korejac je zaradio četiri bonusa.

Spomenimo i to da je Tom Lawlor uzeo dodatak na plaću za najbolji nokaut večeri i to protiv Jasona MacDonalda.

Možemo samo reći šteta Igore i probaj u budućnosti izbjegavati iste priredbe kao i Sung.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI