Pojavio se VIDEO incidenta između Van Dammea i Garbrandta: “Drži tog šupka podalje od mene…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 10:49h Autor:

Screenshot

Vijest o incidentu između slavnog glumca Jean-Claude Van Dammea i bivšeg UFC prvaka u bantam kategoriji Codyja Garbrandta je stara. No, ovih dana se na YouTube servisu pojavila snimka incidenta na kojoj je vidljivo kako glumac udara Garbrandta u lice.

O čemu se točno radi? Van Damme je nedugo bio u timu Alpha Male te je s borcima prolazio neke tehnike udaraca nogama. Tehnnike je demonstrirao na bivšem UFC prvaku, a u jednom trenutku je postao nepažljiv te je Garbrandta nogom udario u zube. Garbrandt, poznat po svojoj zapaljivoj naravi, nije uspio prijeći preko incidenta nego je u dvorani nastala neugodna situacija na rubu žešćeg incidenta. Glumac se ispričavao UFC borcu, no nije previše pomoglo.

Garbandt je o ovoj situaciji progovorio i u podcastu “Real Quick with Mike Swick”.

“Pomislio sam ‘koji kurac?’. Jebeno me udario točno u zube, pomislio sam ‘kakav šupak’. Bio sam jako ljut, eksplodirao sam u sebi. Pogledao sam Roba, tada sam pogledao prema Jeanu i rekao sam Robu ‘da drži tog šupka podalje od mene’. Udario me u zube. Udario me u zube, a samo smo se zafrkavali. Koliko samo puta se međusobno udaramo, ali uvijek u posljednji trenutak zaustaviš udarac. Ovaj lik me jednostavno udario u zube. Ne želim lagati, ima jebeno brze udarce nogama, ali ideja je bila da mi pokaže udarce, ne da me udari. Poludio sam, sve mi se zacrnilo”, iskren je Garbrandt.

Nakon incidenta bivši UFC prvak više nije želio provoditi vrijeme s filmskom zvijezdom u dvorani jer je bio previše ljut na njega. Na kraju je Garbrandt ipak prihvatio ispriku na pomirbenoj večeri koju je Urijah Faber spremio za svoj tim. Stvar je bila napokon izglađena, ali ne bez velikog truda vođe tima.

“Tako je, kako je. Na kraju smo se izgrlili i bilo je to dobro iskustvo s Jeanom. Ima dobre udarce nogama, ne mogu lagati”, zaključio je lako zapaljivi Garbrandt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI