Pojavile se sudačke kartice: Pobjednicu je odlučila peta runda! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2017 17:19h Autor:

Cris Cyborg i Holly Holm

Sudačke kartice borbe Cris Cyborg i Holly Holm dokazuje kako je do pete runde još uvijek sve bilo neizvjesno, odnosno da je pobjedu zapravo odlučila upravo posljednja dionica. Također, da je ovo bila borba na tri runde, pobjedu bi odnijela Holly Holm.

Tome svjedoći činjenica da je dvoje sudaca, odnosno Dave Hagen i Chris Lee, prve dvije runde vidjelo kao one koje su pripale Holly Holm. Vjerojatno su cijenili njenu selekciju udaraca te kretanje, koja je izgledalo jako zanimljivo, no pitanje je efekta koji je to sve nanosilo na Cyborg. Ipak, dovoljno je napravila da bi uvjerila tu dvojicu sudaca kako su te runde njene, a drugu rundu je kao njenu vidio i treći sudac, Derek Cleary.

Ipak, više od toga Holm nije napravila niti prema mišljenju sudaca u preostale tri runde, koja su u svih devet slučajeva čisto pripale Brazilki, koja je tako zadržala pojas osvojen u srpnju. Ipak, zanimljivo je vidjeti kako bi Holm odnijela pobjedu podijeljenom odlukom, da je ovo bila borba na tri runde te također to kako je posljednja runda bila ona koja je odlučivala pobjedu. Da je Holm to znala, možda bi izvukla neku zaboravljenu rezervu energiju, iako u to ne možemo biti niti blizu sigurni.

Svakako je iza nas sjajna borba, koja bi jednog dana mogla dovesti do revanša. Holly je vrlo inteligentna borkinja koja sada zna kako je to protiv Cyborg i kako snažno ona udara. Ne znamo bi li joj to pomoglo da dođe do pobjede, ali nakon ovako uzbudljive borbe, teško će itko imati išta protiv revanša, ukoliko ga Holm zasluži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI