Pojavile se snimke iz autobusa s borcima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 21:36h Autor:

screenshot

Vrlo glasni dolazak Conora McGregora u New York svakako je priča dana u MMA krugovima. Informacije se traže na sve strane, a svaka nova snimka otkriva novo svjetlo iza događaja u Barclays Center dvorani. Ovim putem vam donosimo dva video snimljena iz dva različita autobusa s borcima.

Prva snimka koju možete vidjeti je iz vozila kojeg su napali McGregor i ekipa. Vidimo Irca i njegovu pratnju kako se vrte oko kombija i pokušavaju ući u njega, dok u jednom trenutku čujemo nekoga kako Mikea Chiesu pita je li dobro. Po tome se da zaključiti kako je do incidenta sa staklom već došlo te da je Chiesa ozlijeđen. Nakon toga čujemo Chiesu kako šokiran izražava nevjericu oko toga što se dogodilo. Nakon toga vidimo kako jedan predmet pogađa vjetrobransko staklo i razbija te vidimo McGregora kako sa stolicom kreće naprijed, ali je zaustavljen.

Drugi video nastao je u drugom autobusu s borcima. U njemu je prikazan dolazak busa koji je odmah nakon toga napadnut, a u pozadini čujemo Joannu Jedrzejczyk, koja također ne može vjerovati što se događa. U svakom slučaju, ova dva videa dokazuju da je Conor McGregor bio na čelu ekipe koja je u dvoranu došla sa sramotnim namjerama i biti će zanimljivo vidjeti kako će se ovo sve na kraju odviti.

Objavu dijeli Conor McGregor (@mcgregormania)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI