Pojavile se brojke o prodaji UFC 217 prijenosa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2017 23:25h Autor:

Georges St-Pierre

UFC 217 vjerojatno će biti smatran komercijalnim uspjehom promocije, barem ako je gledati po prvim službenim podacima prodaje prijenosa. 

Nakon što je Dana White već prije desetak dana objavio kako je srušen kanadski rekord po broju prodanih prijenosa jednog UFC eventa, što je na neki način bilo vrlo lako očekivati, računajući na povratak Georgesa St-Pierrea, sada su napokon poznati podaci o prodaji na razini cijele Sjeverne Amerike. I UFC će biti zadovoljan, budući da je postignuta najbolja prodaja u 2017. godini.

Iako još uvijek nije riječ o službenim, nego o prvim relevantnim podacima, u pitanju je brojka od 875.000 prodanih prijenosa, što je za 15.000 više nego što se postiglo s UFC 214 eventom, koji je također imao tri borbe za titulu na svom programu. Osim toga, ovo je drugi najveći broj prodaja u St-Pierreovoj karijeri, iza UFC 100 koji je postigao 1.3 milijuna. No, taj event je na svom programu imao i Brocka Lesnara.

Dodatni dokaz uspjehu je to što su spomenuta dva eventa jedini u ovoj godini na kojima je UFC postigao prodaju veću od 300.000 prijenosa. Promociji su preostala još dva PPV eventa, no na oba bi svaka prodaja preko pola milijuna trebala biti veliki uspjeh. Ukoliko se nekim čudom na onom posljednjem ne pojavi neko ime koje će rezultirati većim uspjehom. No, kako sada stvari stoje, za to nije velika šansa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI