Pojavila se snimka napada Cris Cyborg na Angelu Maganu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2017 23:37h Autor:

Magana i Cyborg

Ranije danas pisali smo o sukobu Cristiane Justino i Angele Magane na UFC-ovom druženju boraca, a sada se pojavio i video.

Prvi spomen videa došao je od Maganine najbolje prijatelje te također UFC borkinje, Bec Rawlings, no informacije kažu kako ovo nije taj video, nego je u pitanju uradak jednog fana prolaznika. Na njemu se ne vidi previše i šteta je da je baš trenutak udarca sakriven, no on se čuo, kao što se i po reakciji prisutnih vidi da se dogodilo nešto ozbiljno.

Svjedoci govore kako je Cyborg primijetila Maganu te joj se došla obratiti zbog nekih njenih ranijih Tweetova, koji su uvredljivo govorili na račun Brazilke. Magana joj je bahato odbrusila, na što joj se Cyborg počela unositi na lice i govoriti prvo nešto na portugalskom jeziku, a onda na engleskom kako ona nju treba respektirati. Jedna od Maganinih grimasa je tada isprovocirala Brazilku, koja ju je udarila šakom u lice. Tim ju putem nije nokautirala, ali Rawlings je izjavila kako je Magana prošla s razbijenom usnom.

Nije poznato hoće li se pojaviti još koji video incidenta, kao niti to hoće li Brazilka biti kažnjena zbog ovog nesportskog ponašanja izvan kaveza. Razrješenje ovog sukoba u kavezu je teško moguće. Cyborg je najbolja borkinja svijeta u perolakoj kategoriji, dok je Magana među slabijim UFC borkinjama tri kategorije ispod.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI