Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pojavila se snimka Joanninog mukotrpnog skidanja kilograma koju je UFC zabranio prikazivati (VIDEO) | Fight Site

Pojavila se snimka Joanninog mukotrpnog skidanja kilograma koju je UFC zabranio prikazivati (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2017 11:12h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Na raznim web mjestima pojavila se snimka Joanne Jedrzejczyk s njenog skidanja kilograma za prvu obranu titule UFC prvakinje, koju je imala prije dvije i pol godine. I scene koje vidimo nam svjedoče o mučenju ljudskog tijela i psihe.

U pitanju su snimke koje su nastale tijekom Joanninog skidanja kilograma za borbu protiv Jessice Penne, koju je odradila u ljeto 2015. godine. Bila je to vjerojatno njena najbolja i najubojitija borba u UFC karijeri, no prije nje je prošla put do pakla i nazad, uz kratki boravak u nekom od njegovih najgorih krugova.

Na početku vidimo Joannu tijekom preznojavanja, a tim putem slušamo njeno samoohrabrivanje, odnosno pokušaj da svoje misli skrene s onoga kako se u tom trenutku osjeća. Iako je mirovala na podu, djeluje izrazito hiperaktivno, što je samo dokaz koliko se zapravo muči. Svoju muku nije uspjela sakriti na drugom snimku, gdje ju pratimo u kadi i gdje više nije niti pokušavala sama sebe ohrabriti, nego je pokušavala podići svoju granicu bola i izdržati sam završetak procesa.

Nije čudno da je ovaj video izašao na isti dan kada je Joanna objavila kako napušta dosadašnji tim nutricionista te kako je umalo umrla tijekom skidanja kilograma za borbu protiv Rose Namajunas. Naravno, ne možemo biti sigurni koliko u tome ima istina ili je u pitanju samo potraga za razlozima prvog poraza u MMA karijeri. No, ono što je sigurno je da je UFC prije dvije i pol godine zabranio da ovaj video vidi svjetlo dana. No, sada se on ipak pojavio i služi nam kao još jedan primjer toga koliko je skidanje kilograma opasan proces.

I još jednom ćemo podijeliti jedan naš tekst:

NAŽALOST, YOUTUBE JE U MEĐUVREMENU UKLONIO VIDEO!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI