Pojavila se snimka Dane Whitea s djevojčicom kojoj je spasio život (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 14:10h Autor:

Tuptim i Dana White

Nedavno se pojavila informacija kako je Dana White, prije osam godina, bez razmišljanja donirao novce za operacije teško bolesne novorođene djevojčice u Tajlandu. Nedavno ju je posjetio, a to je sve dokumentirao bivši UFC borac Mike Swick, koji živi i radi u toj azijskoj državi.

Priča ide tako da se Tuptim, kći poznatog muay thai borca Rattanachaia Wor. Walapona, rodila uz rijedak poremećaj jetre i da joj je bila potrebna skupa operacija da bi uspjela preživjeti. Ta je informacija nekako možda do Dana Whitea, koji je bez razmišljanja reagirao i donirao 50.000 dolara, koliko je koštala operacija presađivanja jetre.

Nedavno ju je napokon otišao posjetiti te je bio krasno primljen od strane obitelji, koja u vlasništvu ima muay thai dvoranu, gdje se nalaze dvije velike Whiteove slike uz poruku za Tuptim. Dana je izjavio kako je cijelo vrijeme razmišljao o njoj i tome kako je ona te je sretan što ju je napokon ima priliku posjetiti. Osim toga, White se družio s njima na muay thai eventu, a također je odlučio cijeloj obitelji platiti put u Las Vegas i boravak kod njega u kući.

Predsjednik UFC-a svakako je pokazao da ima veliko srce, što će ovaj obitelj pamtiti dok god je živa. Da nije bilo njega, ova krasna djevojčica ne bi više bila s njima. U međuvremenu, Mike Swick je odlučio i dalje pomagati obitelj putem AKA Thailand dvorane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI