Pojavila se snimka čitavog razgovora Putina, Khabiba i njegovog oca s titlovima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2018 20:03h Autor:

Screenshot

Ako vas zanima kako je izgledao sastanak između ruskog predsjednika Vladimira Putina i najveće ruske MMA zvijezde Khabiba Nurmagomedova, koji je bio u društvu oca Abdulmanap, onda svakako pogledajte video u nastavku.

I dok se u prvi mah pojavila tek kratka snimka primanja u trajanju od nekoliko trenutaka, sada je na YouTube servisu dostupan video koji pokazuje čitav razgovor Putina i sportskog dvojca. I to s titlovima na engleskom pa možete lako pratiti o čemu su razgovarali.

“Želim ti čestitati na pobjedi i čestitam tvom ocu jer je odgojio takvog sina”, krenuo je Vladimir Putin na što je Abdulmanap replicirao “kako nije bilo lako i da je oduvijek bio problematičan”.

Na što je snalažljivi ruski predsjednik ponovno kontrirao:

“Da je bilo lako, ne bi sada bio tako dobar borac.”

Na red je došao i incident koji se dogodio nakon UFC-a 229, a koji je okaljao čitavu predstavu Nurmagomedova u samom Octagonu, koja je bila spektakularna. Putin je bio jasan naglasivši da se radi o sportu i da se pravila moraju poštovati.

“Znam da si tamo prestavljao sebe osobno, a ne Rusiju. Ali na kraju dana, ti si ruski državljanin i nama je stalo o dojmu koji ostavljaš. Stalo nam je što ljudi misle”, objašnjava Putin, ali odmah moli Khabibovog oca da ga ne kasni tako žestoko kao što je najavio.

“Zamoliti ću tvog oca da ne bude previše strog po pitanju kazne, jer ipak si ostvario svoju glavnu misiju, zasluženo i neupitno”, rekao je Putin nakon toga.

Čitav razgovor ruskog predsjednika s obitelji Nurmagomedov pogledajte  u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI