Pojavila se Ronda! Družila se s obitelji, a onda prošetala s Browneom (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 18:20h Autor:

Travis Browne i Ronda Rousey

Dva tjedna nakon teškog poraza u Australiji, u društveni život polako se vraća Ronda Rousey. Na pinterestu je objavljena njena fotografija s obiteljskog druženja za Dan zahvalnosti, a nakon toga su je i kamere snimile u šetnji s dečkom, UFC-ovim teškašem Travisom Browneom.

Ono što je važno je da Ronda izgleda sretno i opušteno, pa se čini da je pronašla dobru strategiju za prijeći preko poraza od Holly Holm. Isto tako se nadamo da ju neće razljutiti nekoliko fotografija te video koji je objavio portal TMZ. Naime, riječ je o portalu koji prate američke celebritye, a bave se prije svega tračevima, dok su zapravo najpoznatiji po svojim paparazzi materijalima.

Šti je također bitno, lice joj izgleda dobro, pa se čino kako nema ozbiljnih posljedica nakon borbe protiv Holly Holm. Osim naravno onih psihičkih, za koje će vjerojatno trebati još neko vrijeme prije nego prihvati ono što se dogodilo i krene na put povratka.

Video možete pogledati na linku ispod, a donosimo vam i nekoliko fotografija. Posebno sretna Ronda izgleda na ovoj s obiteljskog okupljanja, na kojem ipak nije bilo Travisa Brownea, s kojim se našla tek kasnije.
http://www.tmz.com/videos/0_a01h6lyr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI