Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pojavile se glasine da UFC prodaje cijelu muha kategoriju | Fight Site

Pojavile se glasine da UFC prodaje cijelu muha kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2017 09:36h Autor:

Johnson vs. Dodson

Više MMA medija došlo je do informacija kako UFC pokušava pronaći promociju kojoj bi prodao svoju cijelu muha diviziju, zajedno s ugovorima svih boraca.

Među te borce spada i najdominantniji prvak u cijelom UFC-u, Demetrious Johnson, koji bi tako prešao u drugu promociju, ukoliko UFC uspije u svom naumu. Prije koji tjedan su se već pojavile informacije kako se UFC prijetio Johnsonu da bi se mogao riješiti cijele divizije, a sada se čini kako su počeli provjeravati kolike su šanse za to.

Čini se kako je kap koja je prelila čašu bilo Johnsonovo odbijanje borbe protiv TJ-a Dillashawa i zahtjev za borbom protiv prvobitno planiranog protivnika Raya Borga. Vodstvo UFC-a je to razljutilo, budući da je riječ o puno manje atraktivnoj borbi za fanove.

UFC u svojim ugovorima ima pravo “prodaje” boraca drugim promocijama, ali to do sada nisu nikada radili. Zapravo, radili su suprotno, u situacijama kada su sebi pripojili promocije kao što su Pride, Strikeforce ili WEC, čime su preuzeli i ugovore njihovih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI