Poirier više ne želi trpiti: “UFC je sranje broj 1”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 13:12h Autor:

Dustin Poirier

TOP UFC borcu lake kategorije i prema mnogima prvom legitimnom izazivaču u ovom trenutku, Dustinu Poirieru je “pukao film”.

Amerikanac je nakon što je obznanjena odluka Komisije u Nevadi o suspenzijama Khabibu Nurmagomedovu i Conoru McGregoru odlučio objaviti nekoliko “postova” na Twitteru u kojima se može primijetiti njegovo golemo nezadovoljstvo. Koja je pozadina tog nezadovoljstva, za sada se ne zna…

“Mora biti ili Tony ili Conor ili ćemo morati ponovno razgovarati o mom ugovoru. Ako tako ne bude, neću se boriti. Ova kompanija je sranje broj jedan!”, napisao je “Dijamant” te je nešto kasnije dodao:

“Došlo je do toga da oni ne poštuju količinu rada koju ja ulažem u sebe. A onda ne poštujem niti ja njih.”

30-godišnji MMA veteran ima 8-1 od povratka u laku kategoriju 2015. godine. Trenutačno ima tri pobjede u nizu i realno govoreći Poirier nikada nije izgledao bolje u karijeri. Trebao se boriti protiv Natea Diaza na UFC-u 230, ali je morao otkazati meč radi ozljede kuka.

Upitan bi li prihvatio meč protiv Al Iaquinte koji je nedavno drugi put svladao Kevina Leeja, Poirier je odgovorio niječno.

“Iako jako poštujem njega i njegov tim, odgovor je NE. Osim ako ne dobijem drugačiji ugovor s UFC-om”, zaključuje Poirier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI