Poirier: Tko je taj McGregor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2014 10:11h Autor:

Dustin Poirier

Vikend koji je pred nama donosi nam UFC 178 koji predvode u borbi za naslov prvaka u muha kategoriji Demetrious Johnson i Chris Cariaso, ali zanimljiv nas dvoboj očekuje i u pero kategoriji kad u oktogon uđu Dustin Poirier i Conor McGregor.

Uvod u ovaj meč bio je i više nego zanimljiv. McGregor je vrlo brzo stekao status zvijezde, što zbog tri pobjede što zbog načina kako se verbalno obračunava sa svojim protivnicima. Puno je toga izrekao uoči ovog meča, a Poirier mu je par dana prije njihovog obračuna poslao jednostavnu poruku.

"Tko je taj tip? Borio se protiv par boraca, ali ja sam se borio protiv mnogo njih i boljih nego što su bili njegovi. No, nema veze. Znam tko sam i svi će to još ponovo saznati.", poručio je Poirier.

"Guraju ga cijelo vrijeme i ne znam je li to zato što im je zanimljiv zbog irskog tržišta ili stvarno misle da u njemu nešto ima. No, ja sam sve stvorio svojim rukama i na to sam ponosan. No, ovo je borba i imam priliku doći u oktogon i pobijediti ga. Ne mogu promijeniti činjenicu da UFC radi ovo niti to da vole tog momka. Sve što mogu je dobro se pripremiti da mu razbijem guzicu. Ne sviđa mi se taj tip, ne sviđa mi se kao osoba."

Poirier ne sumnja u svoju pobjedu, ali očekuje i velike stvari u budućnosti.

"Imam još puno toga pred sobom, ali veliki sam put već napravio. Na svakoj borbi i na svakim pripremama radim na tome da budem bolji. Trudim se raditi na sitnicama. Mislim da biti jedan od najboljih na svijetu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI