Poirier se ponudio zamijeniti Conora: Savladat ću Greena na UFC 199, pa onda odmah Diaza na 200-ici

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2016 22:42h Autor:

Dustin Poirier

Kako je sve izglednije da do borbe Conora McGregora i Natea Diaza neće doći, tako se sve više spominje koja bi se situacija trebala dogoditi da se event “spasi”. Jednu od njih ponudio je Dustin Poirier.

Porier je borac koji se apsolutno preporodio otkad se vratio u laku kategoriju te plovi na nizu od tri pobjede, gdje je posljednja ona nad Josephom Duffyem, s početka ove godine. On je trenutno u pripremama za UFC 199, gdje se treba boriti protiv Bobbya Greena, no ponudio je jednu zanimljivu opciju.

“Ne znam što se događa s Conorom i hoće li se uistinu umiroviti, no iskreno me nije niti briga. Ali, ako Nate Diaz treba protivnika, tu sam. Želim da se moje ime nađe na UFC 200, želim da se nađe ne vrhu liste boraca koji nastupaju na tom eventu. Osim toga, mislim kako bi to bila jako zabavna borba, a i razmišljam o tome već neko vrijeme. Ako vas sama pomisao na tu borbu ne uzbuđuje, onda niste pravi MMA fan”, prokomentirao je Dustin situaciju.

Ipak, mjesec dana ranije čeka ga nastup na glavnom programu UFC 199 eventa, protiv povratnika Bobbya Greena.

“Moj je fokus u potpunosti na borbi s Greenom te sam ovog trenutka unutar trening kampa i osjećam se fantastično. No, ujedno mi je palo na pamet zašto se ne bih ponudio. Zapravo, sve je na UFC-u, ja sam spreman odraditi obje borbe, tj. pobijediti obojicu. Želim samo da UFC zna kako sam im ja na raspolaganju za taj event i borbu protiv Natea Diaza”, dodao je na kraju.

Uistinu je teško očekivati da bi UFC mogao Poirieru dati tu borbu, posebno nakon što postoji mogućnost poraza ili ozljede u borbi protiv Greena. No, zanimljivo je vidjeti kako je on spreman na tako nešto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI