Poirier otkrio veliku želju, a Pettisu poručio da je izgledao kao “slomljen čovjek”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2017 20:47h Autor:

Pettis i Poirier (Instagram)

Dustin Poirier sinoć je u Norfolku ugrabio svoju prvu ‘main event’ pobjedu otkako nastupa u UFC-u.

Odličan meč u kojem je svladao bivšeg prvaka Anthonyja Pettisa trebao bi “The Diamonda” još više približiti ozbiljnijim kandidatima za napad na titulu. Ipak, Poirier nije bio jedan od onih koji su se u trenucima slavlja odlučili krenuti s prozivkama prvaka, već je njemu sada u prvom planu borba s pobjednikom iz dvoboja Eddieja Alvareza i Justina Gaethjea.

U još jednom kvalitetnom okršaju iz lake kategorije, Dustin otvoreno govori da kao veću želju vidi ponovni susret s Alvarezom. Glavni razlog tome leži u činjenici da je njihov obračun s UFC-a 211 završio kao ‘no contest’ i to zahvaljujući ilegalnim udarcima koje mu je zadao bivši prvak.

“Nadam se da će Eddie pobijediti kako bi nas dvojica mogli nastaviti ovo graditi prema onome što bi to i trebalo biti. Trebao sam dobiti automatski revanš. On nije trebao biti nagrađen s TV showom (TUF, op.a.) i drugom velikom borbom protiv rangiranog lika te tako dobivati na publicitetu. On je varao i izvukao se iz borbe koju je gubio. Trebalo ga je natjerati da se ponovno bori sa mnom”, izjavio je Poirier na press konferenciji nakon sinoćnjeg nastupa.

Od Dustina se tražilo i da prokomentira prekid iz meča s Pettisom.

“Više mi je izgledao kao slomljen čovjek, nego kao netko sa slomljenim rebrom. Ipak, nadam se da je s njim sve u redu”, ukratko je iznio svoje mišljenje i potvrdio da je ovo vjerojatno najveća pobjeda njegove dosadašnje karijere.

UFC FN 120: Poirier zaustavio Pettisa u krvavom ratu, “Besmrtni” brutalno nokautirao Sancheza

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI