Poirier objavio fotografije “izmrcvarene” noge (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 10:51h Autor:

Dustin Poirier

Kakav je to bio meč između Dustina Poiriera i Justina Gaethjea na UFC on FOX priredbi u američkom Glandaleu. Kao da je neki filmski scenarist napisao najzanimljiviju i najnapetiju moguću radnju, a onda su je ova dva UFC borca lake kategorije prenijeli u Octagon. I to na najbolji mogući način.

U ovom meču nije bilo tajni, niti nepoznanica. Poirier je znao da će Gaethje ići prema naprijed, primati “milijun” udaraca, ali jednako tako i prolaziti kroz njih te ga kažnjavati kontrama i “low kickovima” – jednim od svojih najjačih oružja.

Gaethje je znao da će se Poirier kretati unatrag, pokušavati se odmaknuti od njegovog pritiska te će ga kažnjavati zbog njegovog fajterskog stila koji ga svaki meč dovede na rub propasti.

Samo je bilo pitanje tko će duže izdržati. Poirier ili Gaethje?

I kada se činilo da je “Dijamant” pretrpio previše štete na svojoj izmrcvarenoj nozi na koju više nije mogao gotovo niti stati, kada se činilo da Poirierovi udarci više nemaju moć da zaustave Gaetjhea, na početku četvrte runde je sjeo jedan lijevi direkt iz kontre točno na bradu i bivši WSOF prvak se našao u problemima iz kojih nije više bilo izlaska. Ubojica poput Poiriera tako nešto ne propušta. Justin Gaethje je pretrpio drugi nokaut zaredom u Octagonu!

Bio je to meč koji će sigurno biti na listi kandidata za UFC meč godine, a tek je mjesec travanj. Onda znate kako je akcija u glavnoj borbi UFC on FOX priredbe u Glandaleu bila sjajna.

No, Poirier nije prošao bez posljedica. Iz Octagona su ga iznjeli jer više nije mogao stati na izmrcvarenu nogu. Kasnije su ga kamere snimile kako hoda uz pomoć štaka, a dva dana nakon dvoboja protiv Gaethjea je na društvenim mrežema objavio fotografiju koja otkriva težinu pretrpljenje štete.

Na njegovu sreću, američki mediji su saznali kako nema nikakvih ozbiljnijih oštećenja koja zahtjevaju dužu rehabilitaciju. Poirier će nekoliko dana imati problema s hodanjem, no vrlo brzo će biti spreman vratiti se u Octagon.

Možda i kao sljedeći izazivač u lakoj kategoriji!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI