Poirier: Medeiros mi je prije vaganja došao i unaprijed se ispričao

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2015 21:14h Autor:

Dustin Poirier

Dustin Poirier ispričao je jednu situaciju koja mu se dogodila prije vaganja za jučerašnji nastup. Njegov protivnik Yanci Medeiros napravio je zanimljivu gestu, došao je u njegovu hotelsku sobu i unaprijed mu se ispričao što neće zadovoljiti potrebnu težinu.

Nakon sjajne i uvjerljive pobjedu koju je ostvario nad Yanciem Medeirosem, Dustin Poirier je bio ponosan na svoj uspjeh, a ukratko je opisao borbu:

"Znao sam da je težak protivnik i očekivao sam tešku borbu. Par puta sam ga ozbiljno pogodio, nakon toga sam ga pokušao završiti i na podu, ali niti to nisam uspio. Onda sam ga na nogama ponovno pogodio i tek tad je bilo gotovo. Teška je bila borba, a on se pokazao vrlo izdržljivim."

Medeiros ipak nije izgledao dobro kao u posljednjim borbama, a to se moglo pretpostaviti već nakon što je pao vagu, odnosno imao je kilogram i pol preko dozvoljene granice. No, ono što je zanimljivo oko cijele te situacije, ispričao je sam Dustin.

"Nekoliko sati prije vaganja, Yanci je pokucao na vrata moje hotelske sobe i rekao mi kako neće uspjeti proći vagu. Iskazao mi je poštovanje, ispričao se i zahvalio što sam prihvatio borbu s njim. Uistinu me ugodno iznenadio njegov potez, tako da sam i na vaganju bio spreman na to što se dogodilo. No, očekivao sam da će doći s više kilograma, ovo nije bio velik pad", pohvalio je protivnika.

Dustinu je ovo bila druga pobjeda u isto toliko nastupa otkad je postao član lake divizije. Plan mu je do kraja godine probiti se u Top 10, a kako je krenuo, to je vrlo lako moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI