Poirier: Izaći ću iz reda za titulu da bih počistio Conora

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 19:09h Autor:

Dustin Poirier

Danas je potvrđena borba između Dustina Poiriera i Conora McGregora, a to je značilo da odmah počinju i izjave iz oba kampa. Prvi je, zanimljivo je, javio Poirier, kojem se nimalo ne sviđa Conora pojava i nastup.

"Upravo sad, nevjerojatno sam nabrijan na borbu s njim. Član sam ove divizije otkad se UFC spojio s WEC-om, odradio sam što sam trebao, šutio sam i radio, pobjeđivao borbe koje sam trebao, no imao sam i teških borbi. Mislim kako mi je mjesto u vrhu divizije, tamo gdje borci kao Conor McGregor govore o meni. Conor McGregor i titula ne bi se trebali nikad naći u istoj rečenici. Ne mogu vjerovati koliki hype se stvorio oko njega", rekao je član American Top Teama o irskoj MMA zvijezdi.

Iako se želi borit protiv Conora, Poirier smatra kako mu UFC ipak nije dao protivnika kojeg svojim rankingom zaslužuje: "Kao što sam rekao, želim se boriti s Top 5 borcima koji bi mi mogli osigurati napad na titulu.  No, ovo su radničke ruke, a nekad ih je potrebno zaprljati i spreman sam izaći na kratko iz tog reda da bi počistio ovog momka."

Poirier ima i razloge zašto mu je Conor ne sviđa. Irac je u posljednje vrijeme rekao svašta, a posebno je vrijeđao neke borce kao što su Cub Swanson ili Chad Mendes. No, u zadnje vrijeme se prihvatio i Poiriera te je odjednom dobio i priliku boriti se protiv njega.

"Mislim kako on disrespektira cijelu našu diviziju i ne mogu vjerovati da nitko ne namjerava istupiti i začepiti mu gubicu. No, UFC je moja kuća, gradio sam ju zajedno s drugim borcima i nitko neće hodati po mojoj kući i govoriti sranja", Poirier je spreman i motiviran za nastup.

Ova dva borca sastaju se u Las Vegasu, na UFC 178 eventu, 27. rujna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI