Poirier ima zanimljivu ideju kako riješiti glavni problem UFC 230 priredbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 16:56h Autor:

Dustin Poirier i Nate Diaz

UFC 230 priredba na rasporedu je 3. studenog u mitskom Madison Square Gardenu. Iako se s tim datumom najviše povezuje povratak Jona Jonesa, iz nekih izjava Dane White dalo bi se zaključiti da to neće biti slučaj.

Samim time, UFC-u ostaje jedan problem – koga staviti u glavnu borbu večeri? Jedna opcija bili su Tyron Woodley i Colby Covington, ali i to je propalo kada se saznalo da aktualni prvak mora na operaciju ruke koju je ozlijedio u meču s Darrenom Tillom.

No ono što UFC ima na tom popisu borbi je brutalni ‘co-main event’ u kojem ćemo gledati Dustina Poiriera i Natea Diaza, a upravo ‘The Diamond’ ima ideju kako riješiti brige najjače svjetske MMA promocije.

“Što kažete na meč mene i Natea za pojas u kategoriji do 75 kilograma (165 lbs)”, napisao je Poirier na Twitteru i tako dao prijedlog kako začiniti njihovu borbu dovoljno da postane glavna te večeri.

Nekoliko boraca, među kojima su i Cub Swanson te Michael Chiesa, se odmah svidjela ta ideja. Naravno, posebno je to zanimljivo Chiesi koji je vodio veliku bitku sa skidanjem kilograma za laku te bi i njemu odgovaralo uvođenje nove kategorije, čak i više od preseljenja u velter.

Naravno, nešto će se pitati i UFC koji je već dugo na udaru zbog, po dijelu boraca, nedostatka kategorija po kojima bi bili pravilno raspoređeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI