Poirier i Duffy ponovno zakazani za UFC 195!

UFC 29.10.2015 09:39h Autor:

Dustin Poirier & Joseph Duffy

Dustin Poirier i Joseph Duffy trebali su se susresti u glavnoj borbi večeri na UFC Fight Night 76 priredbi u Dublinu prošle subote. Duffy je zaradio potres mozga na sparingu tri dana prije eventa i borba je otkazana no, čini se da će se dvojac ipak obračunati u kavezu.

Poirieru je bio ponuđen Norman Parke kao zamjena, ali on je odbio tu ponudu zbog čega je zaradio kritike obožavatelja."The Diamond" nije bio uznemiren negodovanjem publike i čak je izjavio kako je odbijanjem borbe spasio Parkeovu karijeru, a na kraju će ipak dobiti orginalno predviđeni meč s Duffyijem.

Nova borba između Poiriera i Duffyija zakazana je za 2. siječanj u sklopu UFC 195 priredbe u Las Vegasu. Iako ovaj put neće predvoditi cijeli event, nastupit će na odličnom cardu na kojem se za pojas u velter kategoriji bore prvak Robbie Lawler i Carlos Condit, a u sunaslovnoj borbi večeri obračunat će se Stipe Miočić i Andrei Arlovski.

Poirier se nakon poraza od McGregora prošle godine vratio u laku kategoriju i trenutno ima niz od dvije pobjede dok je Duffy, zadnji čovjek koji je pobijedio McGregora, u dosadađnja dva UFC nastupa također izašao kao pobjednik. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI