Poirier favorit protiv Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2018 17:13h Autor:

Dustin Poirier i Nate Diaz

Iako je Nate Diaz definitivno miljenik publike, kladioničari savjetuju da svoj novac stavite na Dustina Poiriera, naravno, ako se meč lake kategorije uopće održi.

UFC je sinoć na press konferenciji u Los Angelesu najavio povratak popularnog Diaza i potvrdio da će snage odmjeriti s jednim od najjačih boraca lake kategorije u ovom trenutku, Dustina Poiriera, na UFC-u 230,  3. studenog u New Yorku.

Iako je borac iz Stocktona jedno od najpopularnijih i najkvalitetnijih imena s UFC-ovog rostera, kladioničari su kao favorita postavili posljednjih godina puno aktivnijeg Poiriera.

Koeficijent na “Diamonda” kreće se od 1.43 do 1.75 dok onaj na Diaza iznosi 2.50 do 2.79.

Nema sumnje da Poirier u očima kladioničara ima prednost zbog sjajnog niza pobjeda koji je ostvario. Izuzev poništene prve borbe protiv Eddieja Alvareza, 29- godišnjak iz Lousiane je u posljednje dvije godine počistio vrhunsku konkurenciju nanizavši četiri impresivne i bonusom nagrađene pobjede. Najsvježiju je ostvario prošlog vikenda kada je u revanšu s Alvarezom slavio prekidom u drugoj rundi.

S druge strane, Diaz se nije borio još od svog revanša s Conorom McGregorom na UFC-u 202 u kolovozu 2016. kojeg je izgubio podijeljenom odlukom sudaca. No prije toga, Diaz je Irca u prvom meču zaustavio prekidom, čemu je prethodio odličan nastup protiv Michaela Johnsona.

Jedina zabrinjavajuća vijest za fanove je ta da je Diaz nakon potvrde meča izjavio da uopće nije siguran hoće li zaista i nastupiti u New Yorku.

Nate Diaz: Nije sigurno da ću se boriti na UFC 230, vidjet ćemo što će se dogoditi

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI