Pogledajte posljednju fazu Weidmanovog procesa skidanja kilograma za današnji nastup (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2017 13:10h Autor:

Chris Weidman i Stephen Thompson

Ekipa s MMAFightinga dobila je priliku popratiti posljednjih 12 sati skidanja kilograma Chrisa Weidmana za današnju borbu protiv Gegarda Mousasija.

12 sati prije službenog vaganja, odnosno u večernjim satima četvrtka, Weidman je imao još dva i pol kilograma viška. Tijekom posljednje faze “weight cuta”, s njim je bila gotovo cijela njegova uža obitelj, odnosno roditelji, brat, supruga, pa čak i šogor. Naravno, tu je bila i ekipa iz njegovog tima, predvođena Gianom Villanteom.

Možete pogledati i vidjeti kako se Weidman osjećao prije nego je krenuo u posljednju fazu te što su Arielu Helwaniju rekli njegovi bližnji. Vrlo bitna podrška mu je i Stephen “Wonderboy” Thompson, koji je dijelova procesa prošao zajedno s njim, iako nije imao nikakve potrebe za tim. Zanimljivo, Thompson je inače brat supruga Weidmanove sestre. za kojeg smo naveli da je također bio tu.

Ukratko, pogledajte što se dogodilo. Inače, Weidman je na kraju, u samo dva sata, skinuo gotovo tri kilograma, među prvima je došao na jučerašnje vaganje te izvagao “šampionsku” težinu, bez potrebe za 400 grama tolerancije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI