Pogledajte video najave za tri sutrašnje borbe u Londonu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2014 21:23h Autor:

screenshot

Osim glavne borbe, u kojoj se sastaju Alexander Gustafsson i Jimi Manuwa, veliku pozornost na sutrašnjem Fight Nightu privlače još dvije borbe, ona u lakoj kategoriji, između najboljeg nokautera u povijesti te kategorije Melvina Guillarda i Michaela Johnsona te onda između dvije velike europske velteraške nade, Akhmedova i Nelsona.

Alexander Gustafsson bi sutrašnjom (uvjerljivom) pobjedom vjerojatno trebao dobiti novu priliku za napad na Jona Jonesa. No, Manuwa je do sada neporažen i, što je još važnije, sve je svoje protivnike "završio" unutar prve tri runde, iako su sva tri njegova dosadašnja UFC protivnika borbu predala zbog ozljede (dva puta ozljeda/lom noge, jednom zatvoreno oko).

Melvin Guillard, fenomenalni nokauter, trebao je odraditi ponovljenu borbu protiv britanske zvijezde Rossa Pearsona, no Pearson se ozlijedio, a nastupiti će Michael Johnson, koji je s posljednje dvije pobjede iznenađujuće našao svoje mjesto u UFC-ovih Top 15 lake kategorije.

A u velter kategoriji nastupiti će dva velika potencijala. Do sada neporaženi Islanđanin Gunnar Nelson imati će težak ispit protiv dagestanskog agresivca Omaria Akhmedova, koji je u nizu od 11 pobjeda, od toga samo jednom je borba došla do sudačke odluke. Sutra saznajemo koji europski velteraš pravi novi korak u svojoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI