Pogledajte udarac kojim je Gokhan Saki bolno prizemljen u drugoj UFC borbi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 15:54h Autor:

Gokhan Saki

Khalil Rountree Jr. upisao je najveću pobjedu svoje MMA karijere te je istovremeno rastužio ogroman broj fanovi Gokhana Sakija. Bivšu kickboxing superzvijezdu nokautirao je nakon manje od dvije minute prve runde, a ispod ovog teksta možete vidjeti kako.

Saki je ovom borbom trebao potvrditi svoju vrijednost, odnosno potvrditi kako je UFC napravio dobar potez kada ga je angažirao. Ponovno su mu išli u prilog i izborom protivnika, odnosno doveli su mu stand up borca za kojeg se teško moglo očekivati kako će testirati njegov parter, no Saki je ovog puta na pravi način upoznao moć malih rukavica.

Izgledao je turski borac opušteno i spremno se potući, pokazao je u nekoliko navrata da je tu s razlogom, ali nije bio spreman na bombu kakvu u ruci ima njegov protivnik. U jednom trenutku Saki je odlučio pokušati Rountreea iz ravnoteže izbacio low kickom, kojeg je ovaj spremno primio, ali na njega odmah kontrirao lijevim krošeom. Sakija je taj udarac žestoko uzdrmao, a Rountree je onda na podu samo imao zadatak završiti posao.

Sakiju je ovo drugi UFC nastup i prvi poraz u oktogonu, a Dana White je već rekao kako i dalje vjeruje u njega te da će svakako nastaviti boriti se u oktogonu. Barem još jednu borbu, koja bi mu zapravo trebala biti test istine i mogućnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI