Pogledajte sva sučeljavanja s velike UFC-ove press konferencije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2018 10:01h Autor:

Dustin Poirier i Nate Diaz

UFC je jučer održao press konferenciju na kojoj je odradio promociju osam velikih nadolazećih borbi te su njihovi sudionici odradili i svoja prva sučeljavanja. Pogledajte ih!

Najavljene su sve najzanimljivije borbe za razdoblje iduća tri mjeseca, no nisu ipak svi bili prisutni u Los Angelesu. No, oni što su bili tamo su odgovorili na novinarska pitanja, a prije nego su sjeli na svoje mjesta su odradili i prva sučeljavanja. I bilo je tu uistinu svega, što nam samo daje do znanja da nas čeka podosta različitih borbi, različitih stilova i različitih karaktera.

Nakon dugo vremena smo na UFC pozornici mogli vidjeti Natea Diaza, koji je čak kasnio desetak minuta. Što je najgore, cijela press konferencija kasnila je pola sata, tako da je pitanje bi li Diaz na kraju bio prisutan da nije bilo te situacije. Sučeljavanje s Dustinom Poirierom odradio je mirno, a na pitanja je odgovarao kratko i odrješito, tako da ih nije previše niti dobio.

Po ovome što smo vidjeli je lako zaključiti kako će između Israela Adesanye i Dereka Brunsona u iduća tri mjeseca biti podosta upućenih strelica, a zanimljivo je između Tyrona Woodleya i Darrena Tilla. Obojica su izjavili kako tijekom sučeljavanja u ovom drugom nisu vidjeli nikakav strah te da se zbog toga izuzetno vesele borbi koji je na rasporedu idućeg mjeseca.

Svih osam sučeljavanja možete pogledati u videu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI