Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte sučeljavanja nakon vaganja u Hamburgu (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte sučeljavanja nakon vaganja u Hamburgu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2018 16:01h Autor:

Hein vs. Hadžović i Ledet vs. Rakić

Nakon što je završeno službeno vaganje za sutrašnji Fight Night u Hamburgu, UFC je odmah organizirao i sučeljavanja boraca koji će se sutra sučeliti na tom eventu.

Među ukupno 13 borbi bilo je uistinu svega, no naravno da nas svakako prije svega zanimaju sučeljavanja regionalnih boraca. Što se tiče Darka Stošića, njegovo je sučeljavanje s Jeremyem Kimballom prošlo u miru i bez ikakvih napetosti, no to se ne može reći za situaciju kod preostale dvojice.

Aleksandar Rakić i Justin Ledet djeluju kao da jedva čekaju ući u kavez pokušati jedan drugom skinuti glavu s ramena, dok je žestoko i kod Damira Hadžovića, koji se bori protiv domaćeg borca Nicka Heina. Njihov pogled oči u oči bio je među intenzivnijima, a Hadžović je u jednom trenutku svom protivniku poslao poljubac.

Najviše ovacija izazvao je Emil Meek, koji je ponudio malo vikinškog performansa, dok je par kojeg je trebalo razdvajao bio onaj Marca Diakiesea i Nasrata Haqparasta. Sudionici glavne četiri borbe bili su mirni i staloženi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI