Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte sučeljavanja nakon UFC 217 press konferencije (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte sučeljavanja nakon UFC 217 press konferencije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 14:00h Autor:

Garbrandt vs. Dillashaw

Nakon jučerašnje UFC 217 pressice, sudionici i sudionice glavnih UFC 217 borbi su po pretposljednji put sučeljeni pred fanovi i medijima.

Svaki puta je ovakva situacija donosilo sve veću napetost, pa ovog puta nije bilo razlike u tome. Michael Bisping je, po svom ustaljenom običaju, cijelo vrijeme nešto pričao, a Georges St-Pierre nije imao druge nego da mu se smije u lice. Joanna Jedrzejczyk je također pričala, dok ju je Namajunas ozbiljno gledala, a na kraju joj je prislonila šaku uz lice. Podosta nesportsko ponašanje Poljakinje, no zapravo je tako cijeli tjedan.

Cody Garbrandt i TJ Dillashaw su oni gdje je ipak najnapetije, a ponašanje Dillashawa bi dalo pretpostaviti kako ga ipak nisu dirali prilično niski udarci upućeni od strane njegovog protivnika i ostatka Teama Alpha Male, koji Dillashawa zapravo smatraju svojim najvećim neprijateljem. Garbrandt je došao ljut i nagao, što je čudi ako se znaju njegovi problemi s kontrolom bijesa, dok se Dillashaw većinom smijao. Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI