Pogledajte spektakularan nokaut koji Dana Hookeru začudo nije donio bonus (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2018 12:19h Autor:

Hooker vs. Miller

Autor možda i najatraktivnijeg te najbrutalnijeg poteza UFC Fight Nighta 128 borac je iz Novog Zelanda, Dan Hooker. On je koljenom u prvoj rundi savladao Jima Millera, no ipak je ostao bez bonusa za najbolju izvedbu. Pogledajte što je napravio i zaključite je li ga zaslužio.

Hooker je zapravo ponovio ono što je već napravio jednom drugom veteranu UFC-a, Rossu Pearsonu. Nakon što je izdržao jako dobre napade Jima Millera, 28-godišnji novozelandski borac je dočekao priliku da koljenom pronađe glavu svog protivnika. Rezultat možete vidjeti u videu ispod teksta.

Nažalost po njega, UFC-ova ekipa je smatrala da ovaj nokaut ne zaslužuje 50.000 dolara bonusa, koje je Hooker nakon borbe sam i zatražio. Možda je razlog u tome što je za slično koljeno, kojim je prošle godine nokautirao Rossa Pearsona, jedan bonus već dobio.

Inače, Hookeru je ovo treći nastup u lakoj kategoriju, u koju se popeo prošle godine te je sva tri puta slavio prekidom, a imena protivnika su i više nego impresivna. Ross Pearson, Marc Diakiese i sada Jim Miller. Vrijeme je za neki rangirani ispit, što je Hooker uostalom sam zatražio, licem u lice prozvavši Paula Feldera, koji ga je intervjuirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI