Pogledajte situaciju u kojoj Tony Ferguson prezentirao svoju mračnu stranu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 18:36h Autor:

Tony Ferguson

Tony Ferguson je UFC borac postao nakon pobjede u 13. sezoni Ultimate Fightera, gdje je doslovno prohujao kroz sezonu, no toliko dobar dojam nije ostavio ako govorimo o njegovom karakteru. Ovo je jedna situacija iz Ultimate Fighter kuće gdje se Ferguson u svakom smislu ponio onako kako nije trebalo.

U pitanju je situacija prikazana u devetoj epizodi sezone. Nakon što su određeni parovi polufinala, u Ultimate Fighter kući bio je organiziran tulum, na kojem je bila odlična atmosfera. Jedan od aktivnijih i zabavnijih bio je upravo Ferguson. Sve do trenutka kada ga je njegov timski kolega i cimer u kući, Charlie Rader, odlučio politi vodom po glavi.

El Cucuy je u trenutku “zamračio”, Radera je povijao, srušio ga preko trosjeda, gotovo uništivši stakleni stol, a Rader je sve i dalje shvaćao kroz smijeh kao šalu. Sve do trenutka kada mu je Ferguson prislonio lakat na lice. Rader je pokušao smiriti Fergusona, koji je odjednom postao totalno druga osoba. Situacija se posebno zakomplicirala kada je Ferguson počeo Radera provocirati spominjanjem njegovog sina, kojem nije imao pravo pristupa, odnosno na sudu se borio za njega. Nakon što su ih razdvojili, Ferguson je skinuo mikrofon i počeo bacati stvari po kući, nakon čega se otišao smiriti u bazen.

Ipak, smirio se samo prividno, budući da je pri povratku u sobu došlo do novog naguravanja i provokacije Radera na isti način. Na kraju se sve smirilo, ali Ferguson se zamjerio cijeloj kući, uključujući i svoj tim. To mu nije smetalo da ode do kraja i postane jedini pobjednik Ultimate Fightera koji je sve protivnike savladao prekidom u prvoj rundi. Ipak, ova situacija će svakako ostati jedna crna mrlja na njegovoj karijeri. Karijeri koju će u subotu pokušati dovesti na najvišu razinu do sada, osvajanjem naslova privremenog prvaka UFC-ove lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI