Pogledajte rijedak dokumentarac s 25-godišnjim Brockom Lesnarom

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2018 11:54h Autor:

Screenshot

UFC je vrlo vjerojatno već dogovorio sve detalje povratka Brocka Lesnara u Octagon. WWE, gdje je Lesnar univerzalni prvak, već tjednima priprema svoju publiku na odlazak super zvijezde i ustoličenje novog šampiona.

Lesnar se u međuvremenu pojavio na UFC-u 226 u Las Vegasu, gurnuo je Cormiera, odradio svoj “kečerski nastup” i otkrio karte. Nakon toga se vratio i u USADA-in program gdje mora ostati čist najmanje 6 mjeseci kako bi dobio dozvolu za MMA meč.

To bi se prema svemu sudeći trebalo dogoditi negdje u veljači 2019. godine s obzirom na to da bi mu licenca mogla biti vraćena tek u siječnju.

Očekivano, Lesnarov povratak je izazvao ogorčenost ostatka UFC-ovog rostera, pogotovo onog u teškoj kategoriji.

Kako je moguće da se borac koji nema MMA pobjedu od 2010. godine vrati u kavez nakon što nije izdržao suspenziju radi doping skandala, nego je “pobjegao” natrag u WWE?

To se s pravom pitaju svi oni koji smatraju da UFC-ova politika vodi k neminovnom slomu elitne promocije. Jedan od njih je i sada bivši prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić koji smatra da mu pripada legitimno pravo na revanš s Cormierom.

Oni drugi vjeruju da je UFC napravio dobar poslovni potez vraćanjem WWE zvijezde. Daniel Cormier je svakako jedan od njih jer će danas dvostruki UFC prvak samo od meča s Lesnarom zaraditi vjerojatno više nego u čitavoj dosadašnjoj MMA karijeri.

No, što će se dogoditi nakon tog meča? Vjerojatno pustoš…

Ako Lesnar pobijedi, UFC će dobiti šampiona koji to zapravo i nije. Jer biti šampion ne znači pobijediti u jednom meču. Biti prvak jedne tako ugledne promocije bi trebalo biti puno više od toga, trebalo predstavljati kontinuitet, kvalitetu, predanost… A podsjećamo, Lesnar nije nikoga pobijedio još od dvoboja protiv Shanea Carwina 2010. godine.

Ukoliko Cormier pobijedi, gotovo sigurno će otići u mirovinu (vjerojatno i ako izgubi), a tron kraljevske kategorije će ostati upražnjen.

U iščekivanju konačnog raspleta, odlučili smo s vama podijeliti rijedak dokumentarni film koji je proizveden 2002. godine a bavi se upravo Brockom Lesnarom.

Kako je “Zvijer” izgledala sa samo 25 godina, provjerite u ovom videu u trajanju od 7 minuta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI